Γνωρίστε μας

H Stark & Watson ιδρύθηκε το 2012. Εισάγουμε και διαθέτουμε προϊόντα και υπηρεσίες για τους τομείς της Λογοθεραπείας/Εργοθεραπείας & Ειδ. Αγωγής.

Διαθέτουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τα Παιδικά και Βρεφικά Είδη μας αρκετά εκ των οποίων είναι μοναδικά στο είδος τους (WaterWipes, BabyDam, Silikids κ.α).

Η αγάπη μας για την άθληση και το τρέξιμο μας ώθησε επίσης να δημιουργήσουμε την σειρά προϊόντων MyClooz, η οποία έχει αγαπηθεί ήδη από πολλούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές!

Στόχος και αποστολή της εταιρίας και των συνεργατών μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές λύσεις, καλύπτοντας με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες, τόσο των ίδιων όσο και των ασθενών τους.

Προσπαθώντας συνεχώς να εισάγουμε καινοτόμα προϊόντα και νέες τεχνολογίες στην Ελληνική αγορά, στηρίζουμε έμπρακτα τους πελάτες μας και φροντίζουμε να επωφελούνται στο έπακρο από τη χρήση των προϊόντων μας. Σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά μας αυτή παίζει το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια και όλες οι Εκπαιδευτικές μας Δράσεις είναι πια εύκολα προσβάσιμα σε. Αλλά δεν σταματάμε σε αυτό. Μετά από τη δική σας παρότρυνση, προσθέσαμε νέα Webinars ώστε η εκπαίδευση των Θεραπευτών που μας εμπιστέυονται να είναι πιο πλήρης!

Δείτε, Ψάξτε, Περιηγηθείτε στον Ιστότοπό μας και επικοινωνήστε μαζί μας! Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

Σκοπός μας παραμένει η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας, η βελτίωση της Ποιότητας Ζωής των Ασθενών τους και η Εξασφάλιση της Υγείας τους. Ενημερωθείτε παραπάνω για εμάς και τις δράσεις μας, περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φιλικά,

Πλυτάς Κωνσταντίνος

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών