ΜΕΝΟΥ
Καλαθι

WaterWipes_Brand_Page

our products

Τα WaterWipes είναι τα μοναδικά μωρομάντηλα με 2 ΜΟΝΟ συστατικά!
Ιδανικά για την καθημερινή φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος ενός μωρού, από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησής του!
Τα WaterWipes είναι η μόνη εναλλακτική του νερού με το βαμβάκι!

where to buy

things we’re proud of

what you're saying

Stella_Kochyla

★ ★ ★ ★ ★

στις 16/06/2022

Απλά εξαιρετικά! Θα συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε όσο χρησιμοποιούμε μωρόμαντηλα! Απ την πρώτη ημέρα του μωρού χωρίς να χρειάζεται πλύσιμο κάθε φορά κ όλα αυτά που μας έλεγαν. Βγαίνουν ένα ένα κι όχι όλο το πακέτο μαζί κ είναι τελείως αγνά για το δέρματακι τους. Μπράβο μπράβο και πάλι μπραβο

Giannarak

★ ★ ★ ★ ★

στις 03/02/2022

Τα καλύτερα μαντηλάκια με διαφορά.Αποτρέπουν τους ερεθισμούς ενώ είναι πολύ αποτελεσματικα στον τοπικό καθαρισμό του μωρού. Ειδικά για βρέφη που έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα τα συστήνω ανεπιφύλακτα

Giannis_39

★ ★ ★ ★ ★

στις 06/04/2022

Μωρό μαντήλα για βρέφη μόνο water vipes. Λίγο ακριβουτσικα αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. Τα χρησιμοποιήσαμε από την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο χωρίς να χρειάζεται να τα ξεπλενουμε όπως όλα τα υπόλοιπα που μας έλεγαν να κάνουμε στο μαιευτήριο. Απαλά καθαρίζουν ωραία χωρίς αρώματα και άλλες ακατάλληλες ουσίες για το βρεφικό δερματακι.

Panogiotis Tsiken

★ ★ ★ ★ ★

στις 27/06/2023

Άριστα μωρομαντιλα, δεν δημιουργούν ερεθισμούς και είναι άοσμα. Είναι λίγο κρύα η αίσθηση τους αλλά είναι λογικό λόγω του ότι περιέχουν μόνο νερό. Για καλοκαίρι βέβαια είναι τέλεια γιατί δροσίζουν κιόλας το μωρό. Τα χρησιμοποιούμε στη βόλτα και αργά το βράδυ για να μην ξαγρυπνησει το μωρό με μπάνιο.

Zeldaki

★ ★ ★ ★ ★

στις 25/05/2023

0 ερεθισμοί. Ενώ το μωρό έχει εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα τα συγκεκριμένα τα χρησιμοποιούμε παντού, χέρια, πρόσωπο, ποπό κλπ. και είναι μια χαρά. Δεν βγαίνουν εύκολα ένα-ένα αλλά είναι απόλυτα λογικό καθώς αποτελούνται από 99,9% νερό. Τα χρησιμοποιούμε από όταν ήτανε νεογέννητο, είναι τα μόνα που μας επέτρεψαν σε αλλαγή πάνας όταν το πλύσιμο μερικές φορές δεν είναι εφικτό.

let's stay in touch

Γίνε συνεργάτης:

B2B

Μάθε όλα τα νέα:

WaterWipes_Brand_Page