ΜΕΝΟΥ
Καλαθι

Σχετικά με εμάς

Η Stark and Watson ξεκίνησε το ταξίδι της το 2013. Η ανάγκη των Ελλήνων Θεραπευτών για ολοκληρωμένες παροχές δια βίου εκπαίδευσης και διάθεσης προϊόντων μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το business unit της Λογοθεραπείας. Για πάνω από 10 χρόνια τώρα, προσφέρουμε θεραπευτικά προϊόντα και υπηρεσίες εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης. Η απόφασή μας να επεκταθούμε στον κλάδο των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων το 2019 άλλαξε την πορεία της εταιρίας. Οι συνεργάτες μας αυξάνονται συνεχώς. Η εταιρία μας πλέον γνωρίζει μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και τα προϊόντα που εισάγουμε και διαθέτουμε βρίσκονται σε όλο και μεγαλύτερο αριθμό νοικοκυριών στην Ελλάδα. Οι Έλληνες καταναλωτές εμπιστεύονται τα προϊόντα μας και τα ξεχωρίζουν για την ποιότητά και την χρηστικότητά τους.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Να γίνουμε ο ηγέτης της αγοράς σε αγνότερα και φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον προϊόντα, αποτελώντας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για τους προμηθευτές, τους πελάτες και τους καταναλωτές.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να καθιερωθεί η εταιρία μας τόσο στην ελληνική όσο και στη βαλκανική αγορά. Να διατηρήσουμε και να επεκτείνουμε την αναγνωσιμότητα των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διανομής και προώθησης που προσφέρουμε. Να ενισχύσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού συνεχίζοντας να του συστήνουμε μοναδικές και καινοτόμες λύσεις για την
καθημερινή φροντίδα των ίδιων
και των αγαπημένων τους.