ΜΕΝΟΥ
Καλαθι

Σίτιση και Κατάποση

Σίτιση και Κατάποση

Ανταλλακτικός Σωλήνας Σιλικόνης. Εάν καταστραφεί το καλαμάκι του Honey Bear, δεν χρειάζεται να αγοράσετε καινούριο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το καλ..
1,25€
Ο συγκεκριμένος εξασκητής είναι το ανανεωμένο μοντέλο του κλασικού “Breather” ο οποίος έχει παρουσία στην αγορά για πάνω από 30 χρόνια.Χρησιμοποιείται..
120,00€
Εξασκητής Αναπνοής Philips Threshold PEP Εξασκητής Αναπνοής Philips Threshold PEP
Μη Διαθέσιμο
Ο εξασκητής αναπνοής Threshold PEP της Philips είναι μια εξαιρετική λύση για μια πληθώρα εφαρμογών.Εξασφαλίζει την υγεία των βρόγχων και των αεραγωγών..
32,00€
Η συσκευή αποτελείται από τρεις βαθμονομημένους κυλίνδρους. Σε κάθε κύλινδρο βρίσκεται μια χρωματιστή μπίλια που δείχνει τη μέση ροή του διερχόμενου α..
15,00€
Το κύπελλο του κουταλιού είναι μικρό και στενό που το καθιστά ιδανικό για μικρά στόματαΒοηθά στη βελτίωση της κινητικότητας των μυών της στοματικής κο..
18,00€
Tα κουτάλια δυσφαγίας μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο τόσο για την αντιμετώπιση της Δυσφαγίας όσο και για τις Στοματοκινητικές σας Ασκήσεις...
7,20€
Μπατονέτες στοματικής φροντίδας εμποτισμένες με γλυκερίνη και κιτρικό οξύ. Οι μπατονέτες έχουν γεύση εσπεριδοειδών.Χαρίζει φρεσκάδα και αναζωογόνηση δ..
14,90€
Το ποτήρι Honey Bear σας επιτρέπει να ελέγχετε τη ροή των υγρών προς το στόμα του παιδιού και ενθαρρύνει το παιδί να μάθει να χρησιμοποιεί το καλαμάκι..
19,90€
Τα ποτήρια αυτά είναι εύκαμπτα και χρησιμοποιούνται για να τονώσουμε τις άκρες της στοματικής κοιλότητας και να διευκολύνουμε τη σύγκλιση των χειλιών...
19,50€
Το σετ περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα που θα δείτε στα βιβλία της Sarah Rosenfeld-Johnson (στην ελληνική μετάφραση)Περιλαμβάνονται τα εξής προϊόντα:Κόρν..
650,00€
Μπατονέτες στοματικής φροντίδας εμποτισμένες με γλυκερίνη και κιτρικό οξύ. Οι μπατονέτες έχουν γεύση εσπεριδοειδών.Χαρίζει φρεσκάδα και αναζωογόνηση δ..
14,90€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 60 & Πάφου 2, Ηλιούπολη Αθήνα, Ελλάδα
+30 210 9845 632