ΜΕΝΟΥ
Καλαθι

Sensi - Σετ και Ανταλλακτικά

Sensi - Σετ και Ανταλλακτικά

Textured Side Spoon:–> Σχεδιασμένο να παρέχει αισθητηριακή στοματική διέγερση και στις δυο γωνίες του στόματος ενώ ενισχύει την σύγκλιση των χειλιώ..
20,80€
Ενισχύει την σύγκλιση των χειλιών–> Παιχνίδι με φιλιά: Προαπαιτούμενο για την μετάβαση σε κουτάλι–> Μασάζ προσώπου–> Ενίσχυση κινητικότητας ά..
20,80€
–> Τα ανταλλακτικά Jaw Tips διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη (μικρό-μεσαίο-μεγάλο) ανάλογα με την διαταραχή της σύγκλεισης της σιαγόνας.–> Είνα..
31,20€
–> Χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην σύγκλιση των χειλιών και να βελτιώσουν την στοματική αισθητικότητα–> Όπως λένε και οι θεραπευτές “Ξυπν..
20,80€
–> Ενισχύουν την στρογγυλοποίηση των χειλιών–> Τόνωση των χειλιών, της γλώσσας και των παρειών–> ” Ξυπνήστε την στοματική κοιλότητα”-> Μικ..
20,80€
–> Χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην σύγκλιση των χειλιών και να βελτιώσουν την στοματική αισθητικότητα–> Όπως λένε και οι θεραπευτές “Ξυπν..
20,80€
Το σετ περιλαμβάνει:1 στυλεό Sensi με ανταλλακτικό Chewy Tip1 Pointed Spoon tip1 Spoon tip1 Tongue depressor1 Wee Round1 Round1 Wee Chewy Tip1 Side sp..
150,00€
Το σετ περιλαμβάνει:1 στυλεό Sensi1 ανταλλακτικό Chewy Tip1 ανταλλακτικό Γλωσσοπίεστρο (Tongue Depressor)1 ανταλλακτικό Κουτάλι με μυτερό άκρο (Pointe..
137,00€
Το σετ περιλαμβάνει:1 στυλεό Sensi με ανταλλακτικό Chewy Tip1 ανταλλακτικό Pointed Spoon1 ανταλλακτικό Soft Spoon Tip1 ανταλλακτικό Textured Side Spoo..
210,00€
Μετά από χρόνια δοκιμών, ακολουθώντας τις συμβουλές πολλών θεραπευτών διεθνώς, η εταιρία TalkTools παρουσιάζει τον στυλεό δόνησης TalkTools Sensi™.Ο σ..
55,00€
–> Τα ανταλλακτικά Jaw Tips διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με την διαταραχή της σύγκλισης της σιαγόνας. –> Είναι πιο σκληρά από ..
31,20€
–> Τα ανταλλακτικά Round χρησιμοποιούνται ως βοήθημα στην προσπάθεια στρογγυλοποίησης των χειλιών–> Χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν αισθητηρ..
20,80€
–> Χρησιμοποιούνται για να ενίσχυση της ρινικής αναπνοής, την διαχείριση της σιελόρροιας και της σύγκλισης των χειλιών–> Χρησιμοποιούνται πολύ σ..
20,80€
–> Χρησιμοποιούνται για την βελτίωση του δαγκώματος και της μάσησης–> Βελτιώστε την δύναμη, τον συντονισμό και την κινητικότητα της σιαγόνας–>..
20,80€
Αυτά τα εργαλεία μάσησης διαθέτουν εξογκώματα και άλλες υφές για να μπορέσετε να προσομοιώσετε τις διάφορες υφές των τροφίμων.Πολλές και διαφορετικές ..
34,00€
Ridge Tip:-> Τόνωση παρειών & φατνιακής ακρολοφίας-> Διέγερση στοματικής κοιλότητας-> Sensory μασάζ σε γλώσσα & χείλη-> Ανύψω..
31,20€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Αγίου Κωνσταντίνου 60 & Πάφου 2, Ηλιούπολη Αθήνα, Ελλάδα
+30 210 9845 632